Panajot Kanaçi-Magjistari i valles shqiptare

Një mbrëmje gala në Teatrin e Operas dhe Baletit i dedikohet Panajot Kanaçit, “magjistari i valleve shqiptare”.

Një shfaqje me krijimtarinë më të bukur, që mjeshtri Panajot Kanaçi realizoi në mbi 50-të vjet karriere në skenën e TKOBAP.

Data: 8 Shkurt 2022

Teatri i Operas dhe Baletit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies