Coriolanus- kryevepra e Shekspirit në Teatrin Kombëtar

Coriolanus, kryevepra e Shekspirit luhet në Teatrin Kombëtar, me regji të Altin Bashës. Vepra zhvillohet në fillimet e Republikës së Romës. Destabiliteti i vazhdueshëm politik, shpërthimet e papritura të dhunës, rrënimi i pushtetit popullor, manipulimi i turmave, kurthet politike në Parlament, ekstremizmi demokratik, pushteti autokratik dhe përdorimi i tij janë dekori në të cilin ndodh tragjedia e Kaj Marcit (CORIOLANUS). Fisnikëria e këtij heroi betejash mposhtet nga mungesa e aftësisë për të kuptuar makinacionet e politikës... Rezervoni vendin tuaj për produksionin madhështor të Teatrit Kombëtar: 📞 TEL | 04 222 3022 | 068 2000 650 🕐 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00

13-14-15-16 JANAR 2022

📞 TEL | 04 222 3022 | 068 2000 650

🕐 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies