La Boheme-Teatri i Operas dhe Baletit

La bohème

Katër shfaqje të operas bohemiane, e historisë më të bukur të dashurisë.

Edhe këtë rivënie TKOB ju propozon katër kaste me artistë shqiptar dhe internacional në datat:  14-15-16-17 Dhjetor.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies