Opera Concert Te pandare per Shqiperine, te Teatri i Operas dhe Baletit

“Të pandarë për Shqipërinë” është koncerti që do të sjellë për ju arie, duete, korale, balete dhe valle nga kompozitorët shqiptarë të cilat japin tabllotë e epokës së lavdishme të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skëndërbeu.

Vendi: Teatri i Operas dhe Baletit Ora: 19:00 Data: 19 Nentor 2016