Parallel- a circle of humanity- ekspozitë

Një udhëtim përmes artit, përgjatë paralelit 42!
Për herë të parë në Shqipëri, COD sjell 15 koleksione nga "Imago Mundi" me 3200 artistë nga e gjithë bota.

Ceremonia e hapjes: 12 nëntor 2021, ora 19:00.
Hapur për publikun: 13 nëntor - 31 dhjetor 2021.

Vendi: COD- center for openness and dialogue

E hapur: Deri 31 Dhjetor

Orari: 17.00-20.00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies