Vdis duke qeshur-komedi ne Teatrin Kombetar

Vdis duke qeshur-komedi ne Teatrin Kombetar

regjia | Ilir BOKSHI

Një super komedi plot me situata dhe batuta befasuese, humor të bukur dhe atmosferë të gëzuar ! Ejani të ndiqni lojën e mrekullueshme të aktorëve:

Olta Daku | Luiza Xhuvani | Zamira Kita

Paola Kodra | Silvio Goskova

 

 

 

3-4-5-67 NËNTOR | ORA 1️9.00

📍SALLA E MADHE | ARTURBINA

📞 TEL. | 068 2000 650 | 04 222 3022

🕐 ORARI | 9:00-13:00 & 16:00-19:00

🎫 ÇMIMI | 5️00 LEKË

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies