‘Humus’- shfaqje baleti nga TKOB

PREMIERË ABSOLUTE - TRUPA E BALETIT TË #TKOB

"Humus" është një himn për ekzistencën e natyrës dhe dashurisë për tokën. Historia se kujt i përkasim, kë duhet të mbrojmë dhe ku do të shkojmë.

Një vepër kontemporane, e cila nxit krijuesit e rinj të #TKOB-së në një dimension tjetër artistik. Një projekt, i cili përveç #ARTISTËVETËSËARDHMES shtrin tentakulat këtë herë tek krijuesit e rinj dhe prezanton veprëne koreografit të ri Julind Dervishi.

NGA DATA 01 DERI NË DATËN 4 - Biletat shiten çdo ditë nga ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 deri 20:00.

NË DATAT 5 DHE 6 - Biletat shiten nga ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 deri 18:00.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies