'Kaloi një grua' ekspozitë nga Gazmend Leka

“Kaloi një grua” kështu titullohet ekspozita e autorit Gazmend Leka, ku shfaqen portrete nude të grave. Ekspozita është hapur në Galerinë FAB që prej 22 tetorit dhe do të qëndroj deri në 12 nëntor 2021.

Oraret 10.00 - 13.30 dhe 16.00 -21.00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies