‘UlliFest’ te Kalaja Park Ndroq

Një festë lokale mbi traditën e prodhimit të vajit të ullirit.

Një minipanair me produkte lokale ku do të degustohen lloje të ndryshme të ullinjve, vajit dhe verës.

Do të ketë muzikë dhe ushqim të zgjedhur


Vendi: Kalaja Park Ndroq

Data:30 Tetor 2021

Ora:11:00.

Location: https://goo.gl/maps/V1xeJnBqckteogH28


Vendi: Kalaja Park Ndroq

Data:30 Tetor 2021

Ora:11:00.

Location: https://goo.gl/maps/V1xeJnBqckteogH28

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies