Edmond-premierë në Teatrin Kombëtar nga Alexis Michalik

Premierë Absolute | 15 - 16 - 17 TETOR 2021

Një vepër komedi nga Alexis Michalik, me regji nga Indrit Cobani dhe Andia Xhunga

Rezervoni biletat tuaja për datat 15-16-17 Tetor 2021.

Biletaria | 9:00-13:00 & 16:00-19:00

 Tel.: 04 222 3022 | 068 2000 650

 Salla e Madhe | ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies