Festivali Adriatik -Teatri Metropol

Teatri Metropol do të nis sezonin e ri artistik me festivalin "Adriatik" i cili do të prezantohet për publikun e Tiranës me shfaqje teatrore, koncerte dhe takime studiuesish në datat 6-19 Shtator.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies