Mish-Mish Tirana Festival

Mish-Mish Tirana festivali muzikor që do të jetë dy netë radhazi në Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës. Me pjesëmarrjen e artistëve të njohur si Alban Skënderaj, Vesa Smolica, DJ Abelomania, , Dafina Zeqiri, DJ Adam Reeves, Vedat Ademi, Gerta Mahmutaj dhe 04 Band.
Data 10 & 11 Shtator, ora 16:30 - 22:30, te Fusha e Balonave

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies