Ekspozita "Killing Time" nga Adrian Çene

Ekspozita "Killing Time" nga piktori Adrian Çene, është e hapur për publikun deri në 31 gusht 2021.

Oraret për vizitorët:

E hënë - e premte, 09:30-14:00 / 17:30-20:30

E shtunë, 17:30-20:30

Vendi: Holli i Kryeministrisë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies