The Non-Canonical Gospel -ekspozitë te Galeria Kombëtare e Arteve

‘The Non-Canonical Gospel according to Tomislav Gotovac **also known as Antonio G.Lauer’
Kuruar nga Pierre Bal-Blanc.
Galeria Kombëtare e Arteve, Tiranë
9 Korrik 2021 – 9 Shtator 2021

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies