International Folk Festival Tirana

"Fidaf Albania" sjell në Tiranë 9 ansamble vallesh nga bota e rajoni.
Shënoni datat - më 22, 23 e 24 Korrik, Amfiteatri i Tiranës do të ndizet nga ngjyrat e artit dhe traditës.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies