'What I Saw'- ekspozite Fadil Berisha & Ina Dajci

“What I Saw” është një ekspozitë më autor fotografin e njohur Fadil Berisha dhe Ina Dajçi.

Ekspozita hapet në 10 Korrik, ora 19:00 në Muzeun Historik në ambientet e Hollit Kryesor të Muzeut Historik Kombetar.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies