“Kombinat”-shfaqje teatrale

Një shfaqje kushtuar Kombinatit - Një zonë e qytetit të Tiranes e cila gjatë viteve `50 nisi të gumëzhinte nga rinia e mbledhur prej gjithë Shqipërisë për të ndërtuar, punuar dhe jetuar në këtë zone

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies