Njëmijë lejlek-ekspozitë te Galeria FAB

Ekspozita “Njëmijë lejlek” me punimet e studentëve të nivelit Bachelor në Programin Studimor Multimedia në Fakultetin e Arteve të Bukura.

Hapja e Enjte, 1 korrik 2021, ora 19.00

Galeria FAB, Universiteti i Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies