Koncert recital i Gabriele Carcano

Koncert recital i Gabriele Carcano pjesë e programit Tirana Summer Festival 2021

2 Korrik 2021, ora 21:00 në Liceun Artistik “Jordan Misja”, Tiranë.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies