Stand Up komedi- Ina Gjonci

"VETJA, INA DHE UNË"
𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱 𝗨𝗽 𝗖𝗼𝗺𝗲𝗱𝘆
𝗣𝗲̈𝗿 𝗵𝗲𝗿𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗽𝗮𝗿𝗲̈ 𝗮𝗸𝘁𝗼𝗿𝗷𝗮 𝗜𝗻𝗮 𝗚𝗷𝗼𝗻𝗰𝗶, 𝗻𝗴𝗷𝗶𝘁𝗲𝘁 𝗻𝗲̈ 𝘀𝗸𝗲𝗻𝗲̈ 𝗻𝗲̈ 𝗿𝗼𝗹𝗶𝗻 𝗲 𝗽𝗮𝘇𝗮𝗸𝗼𝗻𝘁𝗲̈ 𝘁𝗲̈ ... 𝘃𝗲𝘁𝗲𝘀
Ky rrëfim, në formën e një 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱-𝘂𝗽 𝗰𝗼𝗺𝗲𝗱𝘆, shkruar nga ajo vetë, përmes historive vetjake, dëshiron të hedhë dritë edhe mbi të tjerët.
SONTE & NESËR NË MBRËMJE
19:20-20:30
Skena verore te ArTurbina
Bileta: 500 lekë
Rezervime: 04 222 3022
Orari i biletarisë | 9⁰⁰ - 13⁰⁰ & 16⁰⁰ - 19⁰⁰

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies