Nata e këngës te Reja-Elhaida Dani

Nata e këngës te Reja-Elhaida Dani 21 Qershor 2021 Time: 21:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies