Ekspozitë fotografie "TRANZICIONI"

Hapja e ekspozites: 31 Maj 2021, ora 18:00 tek Qendra Rinore Arka

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies