Shfaqje e filmit “Wings of desire”

Shfaqje e filmit “Wings of desire”

 Filmi gjerman “Wings of desire” do të shfaqet te Vila3

Pas filmit do të ketë diskutim rreth kinematografisë së Wenders

Data: 3 Qershor 2021

Ora: 19:30

Venuja: Vila3

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies