Nata e muzikës greke me Elizabeta Janaqi & Fatjon Konxholli

 

Nata e muzikës greke me Elizabeta Janaqi & Fatjon Konxholli

Në 20 Qershor, ora 20:00 te Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies