88 dritëhije dhe ngjyra-ekspozitë e piktorit Sali Shijaku

"Jeta është një lojë dhe duhet luajtur gjithmonë." - Sali Shijaku.

Ekspozita "88 Dritëhije dhe Ngjyra" , ekskluzivisht në COD .

19 mars 2021, ora 18:00.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies