Kahe 3- ekspozitë te Galeria FAB

“Kahe 3” është një ekspozitë e tre artisteve Artan Buca, Orlis Vathi dhe Ermal Baboci

kuruar nga Ermir Hoxha, e cila shfaqet në Galerinë FAB.

 

 

Adresa: Fakulteti i Arteve të Bukura. Rr. Ibrahim Rugova, Tiranë

Data e hapjes: 16 Mars 2021

Data e mbylljes: 31 Mars 2021

Oraret e hapjes: 10.00- 13-00 &17.00 - 19.00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies