Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit koncert live në Facebook

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit sjellin në një koncert online live stream në kanalin e Facebook.

 Do të jetë koncert instrumental i Joseph Haydn, vepra “Pasionet”.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies