Arkiv i hapur-ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve

Në Galerinë Kombëtare të Arteve mund të shihni ekspozitën “Arkiv i Hapur”. Kjo ekspozitë përmban një koleksion të veprave të ndryshme të artit shqiptar të periudhave të ndryshme.

Rreth 660 vepra të zhanereve të ndryshme nga fondi i Galerisë Kombëtare të Arteve janë pjesë e kësaj ekspozite. Vepra të autorëve që kanë lënë gjurmë në artin shqiptar.

Një mundësi e rrallë për të parë vepra fantastike dhe për të njohur më shumë artistët shqiptarë.

Ekspozita qendron e hapur nga e hëna në të shtunë, orari: 10:00-16:00.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies