Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit koncert live në Facebook

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit sjellin në një koncert online nga kryeveprat botërore "4 Stinët" të Vivaldit. Koncerti do të jetë live stream në kanalin e Facebook.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies