'Projekti' ekspozitë nga Shpëtim Kërçova

"Piktura e Shpëtim Kërҫovës është një kërkim që duket se zhvillohet në një lloj qetësie të patrazuar. Përshtypja e parë për këtë, të krijohet për shkak të vijueshmërisë së subjekteve dhe tematikave apo përsëritjes së elementëve figurativë që shfaqen në punën e tij prej kohësh... “ shkëputur nga teksti i Alban Hajdinaj

Data: 4 Shkurt 2021- 20 Mars 2021

Vendi: Galeria 70, Tirane

Ora 16:00-17:30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies