Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit 2021 në Tirane-IV

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit 2021 në Tiranë, Shqipëri në edicionin e saj të katërt në Muzeun Historik Kombëtar nga 13 deri më 24 Mars, 2021

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies