40 Vjet Histori në Vendin e Shqiponjave-Michel Setboun

“40 Vjet Histori në Vendin e Shqiponjave” ekspozite nga fotografi francez Michel Setboun.

Një ekspozitë realizuar përmes shenjave fotografike, si një tjetër dëshmi të multidimensionalitetit të jetës në Shqipëri.

Ekspozita u hap të premten, 4 dhjetor 2020, në COD dhe do qendroje e hapur deri ne 20 shkurt 2021.

E hapur deri 20 shkurt 2021

Qendra COD te ndertesa e kryeministrise, hyrja kryesore

Nga ora 10.00 am-19.00 pm

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies