Ne artet figurative

Promovohet ekspozita ''Breza ne artet figurative'' prane Qendres Rinore

21 Dhjetor 2020

Ora:13.00 p.m

Rruga e Kavajes

Tirane

Live Stream Facebook

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies