Klubi i leximit për të rritur

Duke filluar nga dhjetori në Goethe-Zentrum do të fillojë një klub leximi për të rritur. Kësaj here nën drejtimin e Bianca Savcenco do të diskutohet rreth librit "Tschick" nga Wolfgang Herrndorf.Libri mund të lexohet në përkthimin shqip, diskutimi do të zhvillohet vetëm në gjermanisht.

Kërkesat: njohuri shumë të mira të gjuhës gjermane, dashuria për letërsinë dhe interesi për shkëmbimin e ideve me të tjerët

4 Dhjetor 2020

Ora:16.00 a.m

Goethe-Zentrum

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies