Pertej rrenojave

Kjo ekspozitë na kujton të jemi solidarë jo vetëm në situata fatkeqësish natyrore!

Më 24 Nëntor, prej orës 11:00, tek Reja, ejani të shihni punimet e disa prej fëmijëve që u prekën më tepër nga tërmeti i një viti më parë.

 

24 Nentor 2020

Ora:11.00 a.m

Reja.al

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies