Diskutim me profesor Marco Baldassari

Diskutim me temë “Evropa me shumë shpejtësi ose integrimi i diferencuar. Sfidat për të qenë pjesë e Bashkimit Europian”. Aktiviteti është i hapur për të gjithë alumnët e Akademisë së Studimeve Politike. I ftuar profesor Marco Baldassari, Drejtor shkencor i Kolegjit Europian të Parmës. Aktiviteti organizohet nga Akademia e Studimeve Politike në bashkëpunim me Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe EU Policy Hub.

22 Nentor 2020

Ora:17.30-19.00

COD

Bulevardi Deshmoret e Kombit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies