Në labirint

Duke ecur drejt daljes së tij, çdonjëri nga ne do të ketë mundësinë të reflektojë për rolin e tij/saj si prind, familjar apo si qytetar që kujdeset për mirëqenien dhe të ardhmen e fëmijëve në Shqipëri.

Le të informohemi, të kuptojmë rreziqet, pasojat dhe zgjidhjet në mënyrë që çdo fëmijë ta jetojë jetën në plotësinë e vet.

12-20 Nentor 2020

Ora:9.00 a.m-20.00 p.m

Sheshi Skenderbej

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies