The Bubble

Ekspozitë me vepra nga artisti NEBO dhe kuruar nga Arbër Kadia.

Kuratori sjell idenë e flluskës e cila ruhet nga një tension shumë i brishtë, për t’i rikujtuar pikërisht vizitorit të kësaj ekspozite, që edhe pse jeta është e shkurtër, ajo duhet shijuar sa më shumë. Kjo paralele filozike i hidhet edhe shikuesit të 8 veprave të ekspozuara nga NEBO.Dy punët në qëndër të ekpozitës, përballë karrikes të vendosur me shkas, janë zgjedhur si kujtesë për vizitorin se vdekja dhe mbarimi i kohës është i paevitueshëm.

 

10 Nentor-12 Nentor 2020

Arena Center

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies