Letërsia kineze për fëmijë në shqip

Letersia kineze per femije nuk njihet ne gjuhen shqipe. Vetem vitet e fundit ka filluar te botohet letersia me e mire, me autore bashkekohore ose klasike, e cila pelqehet edhe nga lexuesi yne.
Dituria do te promovoje dy librat e fundit, botuar kete vit: “Macoku persian i quajtur Pek” dhe “Po vjen kusheriri” perkthyer ne shqip nga anglishtja nga Jorgji Qirjako dhe Virgjil Muci.

13 Nentor 2020

Ora:10.00-12.00

Kalaja e Tiranës

Shetitorja " Murat Toptani" 

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies