Coloring

''Coloring'' nga Edison Ceraj

Ekspozite vetjake e cila do te jete e hapur per ju
Ekspozita do të zhvillohet në format hibrid nga 19 nëntor deri më 13 dhjetor 2020

19 Nentor-13 Dhjetor 2020

Ora:17.00 p.m-20.00 p.m

Gallery 70 Contemporary Art

Toptani Shopping Center

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies