Muzikantët e Bremenit

Shfaqje Teatrale për fëmijë

Kjo përrallë e bukur do të vijë për ju në formën e teatrit për fëmijë, e sjellë në skenë nga disa vogëlushë të talentuar, pjesë e "Qendra e librit për Fëmijë" në Pazarin e Ri.

7 Nentor 2020

Ora:11.00 a.m

Pazari i Ri

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies