Klik Ekspo Group

Edicioni i 27-te

Panairi Nderkombetar i Tiranes

Ngjarja miratohet nga UFI

Panairi i Pergjithshem Nderkombetar i Tregtise

21-24 Nentor 2020

Ora:18.00 p.m-21.00 p.m

Pallati i Kongreseve

Bulevardi Deshmoret e Kombit

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies