Ndryshimet Klimatike

Rëndësia dhe ndikimi që ka ndryshimi i klimës në jetën tonë po bëhet më e dukshme çdo ditë.

Së bashku me OJQ, aktivistë mjedisorë, projekte të financuara nga BE dhe në prani të Ambasadorit të BE-së Luigi Soreca do të diskutohen efektet e ndryshimeve klimatike në Shqipëri live nga Parku Kombëtar i Divjakës.

5 Nentor 2020

Ora:11.30 a.m

Event online

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies