Mësojmë Prej Natyrës

Natyra dhe shumëllojshmeria në florën e saj është tejet e pafundme, e si rrjedhojë secili prej nesh mund të mësojë më shumë.Në kuadër të projektit,nxënësit e shkollës “Mihal Grameno”, do të kenë mundësi të eksplorojnë Parkun për kërpudha e të mësojnë rreth tyre si zhvillohen, kur është periudha e daljes së tyre si dhe do të mësojnë të dallojnë kërpudhat e mira nga ato të dëmshmet.

6 Nëntor 2020

Ora:11.00 a.m

Parku i Liqenit

Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies