Nëntor 23

Ekspozita “Nëntor 23” vjen në jetën artistike të Tiranës, si një nga veprimtaritë me rëndësi në fushën e artit pamor.Në ekspozitën kolektive,28 piktorët përmes kompozimeve trajtojnë ngjarjet e aktualitetit, temat të përditshme, marrëdhënien e njeriut me natyrën, etj. Rreth 50 vepra të ndryshme janë prezantuar në këtë ekspozitë që është nga më jetëgjatat në vendin tonë.

2 Nëntor-10 Nëntor 2020

Muzeu Historik Kombetar

Tiranë 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies