Pushteti i ndjenjave

Ekspozita “Pushteti i ndjenjave. Gjermani 19 | 19 ” duke hedhur një vështrim historik dhe emocional përgjatë 100 viteve të fundit në Gjermani. Kjo ekspozitë e përgatitur nga Fondacioni “Kujtesa, Përgjegjësia dhe E Ardhmja” (EVZ) dhe Fondacioni Federal për Trajtimin e së Shkuarës -SED u konceptua nga historianet Ute dhe Bettina Frevert. Në zanafillë janë 20 emocione, të cilat i kanë dhënë formë 100 viteve të shkuara duke sfiduar me intensitetin e tyre politikën dhe shoqërinë e sotme.
Ekspozita zhvillohet nën kujdesin e Ministrit të Jashtëm Federal Heiko Maas. Në bashkëpunim me Ministrinë Federale të Punëve të Jashtme dhe Goethe-Institut që në vitin 2019 ekspozita ka udhëtuar në mbarë botën nga Vancouver deri në Sidney.

22 Tetor - 4 Nentor 2020

Ora:9.00 a.m - 20.00 p.m

Goethe-Zentrum Tirane

Rruga Skenderbej  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies