Side by side

..personazhet e Shimës janë të çlirët, të shpenguar, domethënë të vërtetë, ngaqë janë shkëputur nga publikja, nga shoqëria. Nuk u duhet të aktrojnë, siç ndodh rëndom kur jemi me njerëz. “ Shkeputur nga teksti kuratorial @edisonçeraj

21 Tetor 2020-16 Nentor 2020

Ora:9.00 a.m-20.00 p.m

Gallery 70 Contemporary Art

Toptani Shopping Center

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies