Dhuro flokë,fal shpresë

Dhurimi i flokëve për gratë paciente është një gjest shumë personal dhe domethënës.
Eja me 21 Tetor, tek “Reja” dhe mbështet kauzën e kancerit të gjirit. Historia dhe angazhimi juaj mund të rrisë ndërgjegjësim tek njerëzit përreth teje.
Europa Donna Albania, organizon për të pestin vit fushatën e ‘Dhurimit të Flokëve’ për gratë me kancer gjiri. Paruket janë një zgjidhje zëvendësuese e flokëve që gratë me kancer kanë humbur për shkak të trajtimeve.
Angazhimi juaj është ai që do të bëjë ndryshimin!

21 Tetor 2020 ne oren 10.00 

Reja.al

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies