Pazari i Ri në dy kohë

Ejani te perjetoni nga afer rrugetimin e Pazarit te Ri permes ekspozites fotografike te realizuar nga Roland Tasho.Aty ku e vjetra bashkohet me te rene dhe krijon histori!  

19 Tetor 2020 ne oren 16.00 p.m

Pazari i Ri

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies