Verba Volant,Scripta Manent

COD në bashkëpunim me Bibliotekën Kombëtare të Shqipërisë, hap ekspozitën me botime të rralla, të pa shfaqura ndonjëherë për publikun, konsideruar si thesare të vyera jo vetëm të historisë së popullit tonë, por edhe të asaj botërore.
Në datë 22 tetor 2020, ekspozita “Verba Volant, Scripta Manent – Thesare të Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë”, ekskluzivisht në Center for Openess and Dialogue.

22 Tetor-31 Tetor 2020

E Hene-E Shtune:9.00-14.00/17:30-20:30

E Shtune:17:30-20:30

E Diele:Pushim

COD

Bulevardi Dëshmorët e Kombit Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies